SP55

We bevinden ons in één van de meest gewilde en exclusieve residentiële gebieden in Knokke. Het staat bekend om zijn statige villa's, weelderige tuinen en rustige omgeving.

Deze hedendaagse villa werd compleet ontworpen vanuit het perspectief van luxe, sereniteit en privacy met oog op detail. De grote glaspartijen en de monolitische gevelsteen zorgen voor een architecturaal en tijdloos geheel.

Het volume beschikt over één bouwlaag met hellend dak en werd volledig onderkelderd, met tal van faciliteiten zoals een parking, wellness, fitness, wijnkelder, berging mogelijkheden en technische ruimtes.

Axono © LIFE NV

De inplanting van de woning op het perceel zorgt voor dynamiek in de volumetrie, vermijdt de monotonie van lange gevels en maakt het mogelijk een intiemer tuingedeelte aan de zuidkant te creëren.

Conceptueel corresponderen de twee volumes ook met een hiërarchische functionele scheiding waarbij de belangrijkste leefruimtes zich in het hoofdvolume bevinden.

Op de eerste verdieping worden de kamers onderling verbonden met een inpandig terras gericht op de tuin.

 

Het tuinproject is bedoeld om de band van het huis met zijn perceel te versterken en bij te dragen tot de integratie ervan in de groene omgeving van de wijk.

Beplanting aan de rand versterkt de duinen en geeft intimiteit aan het ensemble.

De verharde zones zijn beperkt tot het creëren van toegang tot de parkeerplaats, de hoofdingang van het huis en de terrassen. Voor de nieuwe beplanting worden inheemse planten gebruikt.

ADRESSE

ADDRESS

ADRES

COPYRIGHTS

8300 Knokke-Heist

ARCHi2OOO

TYPE

Flandre

Flanders

Vlaanderen

SUPERFICIE

AREA

OPPERVLAKTE

646 m² Bovengronds - 442 m² Ondergronds

STATUS

STATUT

STATUS

En Cours

In Progress

Lopende

MAÎTRE DE L'OUVRAGE

CLIENT

KLANT

SJ-Luxury Nederland