projecten
projecten
news
news
home
fr
nl
en
team
contact
home
team
contact

Treurenberg

Het renovatie project van het gebouw heeft één enkel objectief : een uitzonderlijke ligging verdient een uitzonderlijk project. De hoek van het gebouw is verhoogd door het gelijkstellen van de verdiepingen in achteruitbouw met het oorspronkelijke plan van de gevel. Het zo verkregen effect van hoektoren en gebogen toren versterkt de zichtbaarheid van het gebouw en duidt de ingang aan.

Deze boog vormt ook het einde van het eilandje en plaatst het appartementsgebouw duidelijk in de middeleeuwse structuur. Dit is de reden waarom de behandeling van de gevel alle contrasterende elementen verzamelt met de neoklassieke architec - tuur van de Koningstraat.

 

 

 

1000 - Brussel

AXA

Kantoren

10.000 m²

Niet Gerealiserd

PDF Downloaden